Сряда, 28 Сеп 2022
            
Светски

KJ Kris от THE VOICE UK кани на караоке в SHISHA LIVE CLUB DEEP във Велико Търново

  09.09.2020 17:18
KJ Kris от THE VOICE UK кани на караоке в SHISHA LIVE CLUB DEEP във Велико Търново

Нов елемент в графика си въвежда SHISHA LIVE CLUB DEEP във Велико Търново. Редом с акцентите през останалите дни от седмицата, всеки петък екипът на заведението кани на караоке. Началото ще бъде поставено тази седмица, 11 септември.
Каним ви заедно да пеем най-любимите си парчета от родната музика, както и вечните хитове на '80- и '90-те години на миналия век. Всеки от вас ще получи възможността да пее самостоятелно на сцена, а изпълнението му ще бъде подкрепено от качествен саунд, последно поколение система за караоке, и мобилен онлайн каталог. За гостите ни са осигурени разнообразни наргилета, канят от SHISHA LIVE CLUB DEEP.
Водещ на програмата ще бъде KJ Kris - участник във формата THE VOICE UK 2015. Организаторите са осигурили много промоции и подаръци за най-талантливите на сцената.
Единственото караоке парти във Велико Търново започва в 22. 30 ч. в петък, 11 септември. Входът е свободен за компании над 10 души. Резервации се приемат на 0879 111 595 или на място в SHISHA LIVE CLUB DEEP.


Ключови думи
SHISHA LIVE CLUB DEEP KJ Kris караоке Велико Търново
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати