Събота, 01 Oct 2022
            
Други

Над 20 ПТП-та са станали за ден в областта

  08.09.2020 11:05
Над 20 ПТП-та са станали за ден в областта

В петък на територията на област Велико Търново са регистрирани повече от 20 пътнотранспортни произшествия. За щастие повечето са само с материални щети. Образувани са 7 досъдебни производства за случаите, в които има пострадали.
По-сериозните инциденти са в с. Драганово, където при челен удар между два леки автомобила са пострадали двама души. При челен удар между два леки автомобила край с. Арбанаси е пострадала 66-годишна жена от с. Камен. При пътен инцидент с два товарни автомобила в с. Поликраище е пострадал водачът на единия – 46-годишен мъж от с. Беляново е с дифузна травма на главата.
Пострадал е и 43-годишен мъж от Г. Оряховица, който, управлявайки лек автомобил БМВ, се е ударил в бетонна ограда на частен имот в Д. Оряховица. 45-годишен мотоциклетист и спътничката му са пострадали при инцидент в Елена. 11-годишно дете от с. Боил е с фрактура на ръката, след като автомобилът, в който се е возило, се е блъснал в крайпътно дърво в района на Стражица. При катастрофа край с. Сушица на лек автомобил Мазда, управляван от 21-годишен столичанин, са пострадали две момчета - на 17 и 20 години.


Ключови думи
ПТП област Велико Търново
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати