Вторник, 27 Сеп 2022
            
Други

Пострадалото при катастрофа момче е стабилизирано, предстоят му операции в ``Пирогов``

  17.08.2020 22:09
Пострадалото при катастрофа момче е стабилизирано, предстоят му операции в ``Пирогов``

16-годишното момче, което в събота пострада при тежката катастрофа край Масларево, вече е в стабилно състояние. Настанено е в Реанимацията на МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов", с множество фрактури и тежка лицева травма. Към този момент момчето  вече е в съзнание и диша самостоятелно.
Оттук нататък предстои да му бъдат извършени ортопедични и лицево-челюстни операции в УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" - София.
Произшествието стана около обяд на 15 август на пътя между с. Обединение и с. Масларево. Тогава лек автомобил Ауди, управляван от 52-годишен мъж, на десен завой е навлязъл в насрешното платно и се е сблъскал челно с товарен автомобил Мерцедес Спринтер, управляван от 36-годишен мъж. Момчето е пътувало в леката кола. Шофьорът й също бе  настанен в Реанимация на МОБАЛ „д-р Ст. Черкезов“ с опасност за живота. Водачът на товарния автомобил е настанен в ортопедично отделение.
В РУ П.Тръмбеш е образувано досъдебно производство по чл. 343, ал.1 от НК. Работата по изясняване на причните за ПТП продължава.
Междувременно близки на момчето отправиха зов за помощ. Още по темата – на https://regnews.net/news/15975776985888/zov-za-pomosht-nabirat-sredstva-za-momche-postradalo-v-katastrofa-


Ключови думи
катастрофа Масларево Обединение
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати