Неделя, 02 Oct 2022
            
Спорт

ФК „Болярчета“ с второ място на престижния турнир Challenge Cup Трявна

  12.08.2020 10:21
ФК „Болярчета“ с второ място на престижния турнир Challenge Cup Трявна

Състезателите на СК „Болярчета“, набор 2008 г. се представиха много добре на престижния футболен турнир „Challenge Cup“, който завърши вчера в град Трявна. Състезанието се проведе при силно търновско участие - „Етър“ зае трето място. Двата търновски клуба дори записаха пряк двубой, който завърши с 4:0 в полза на „Болярчета“.
Организатор на турнира, който премина при спазване на противоепидемичните мерки, е Илко Станев, а купите, медалите и грамотите на участниците връчи лично кметът на Трявна Силвия Кръстева. В надпреварата се включиха шест отбора – „Черно море“, „Болярчета“, „Етър“, „Нефтохимик“, „Рилци“ – Добрич и „Севлиево“ на принципа всеки срещу всеки. Индивидуалните награди спечелиха както следва: Алекс Георгиев от „Черно море“ за най-добър вратар, най-полезни футболисти – Георги Йорданов от „Болярчета“ и Ястиян Георгиев от „Черно море“ и голмайстор – Симеон Иванов, също от „Болярчета“.
Първи стана отбора на „Черно море“, втори останаха футболистите на „Болярчета“, на трето място се класира „Етър“, на четвърто „Севлиево“, след него – „Нефтохимик“, а шестото място остана за „Рилци“ – Добрич.
„Благодарен съм на децата за положения труд, както и на родителите за подкрепата. За пореден път децата доказаха колко са борбени и талантливи. Не най-важното нещо е мястото, на което сме се класирали, а начинът, по който играем, който лично мен ме прави горд с моите футболисти“, коментира треньорът Десислав Божков.


Ключови думи
ФК Болярчета Challenge Cup Трявна Десислав Божков Етър
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати