Сряда, 05 Oct 2022
            
Спорт

Новият сезон за ``Етър`` започва с гостуване на “Царско село”

  11.08.2020 06:57
Новият сезон за ``Етър`` започва с гостуване на “Царско село”

С гостуване на “Царско село” започва новият сезон в Първа лига съставът на “Етър”. Двубоят е във вторник от 20:00 ч. в столицата. Треньорският щаб определи групата от 18 футболисти за мача. От нея отпаднаха двама от най-опитните дефанзивни играчи – Яни Пехливанов и Божидар Кацаров, които са наказани, както и защитникът Христофор Хубчев, който още не е готов за игра след тежката операция.
“Подготовката ни преди първенството протече нормално, изиграхме четири контроли, които бяха полезни. Имаме някои проблеми, най-вече с отсъствието на наказаните Пехливанов и Кацаров. Добрата новина е, че Никола Колев вече е в строя, тренира пълноценно и влезе в последната контрола. Здравко Илиев от два дни също тренира пълноценно и ще е в групата, но участието му до последно е под въпрос”, коментира старши треньорът Петко Петков. Така при наличието на 16 футболисти той допълни групата с юношите Калоян Митев и Юлиян Райков.
“Труден мач ни очаква, “Царско село” се подсили сериозно преди първенството, но нямаме никакво намерение да се предаваме и отиваме за точки”, добави наставникът на “виолетовите” Петко Петков.
20 футболисти картотекира „Етър” за новото първенство в Първа лига, като освен тях с отбора се готвят няколко юноши от школата и могат да бъдат ползвани за мачовете. Великотърновският клуб обяви имената на футболистите и номерата, с които ще играят през новия сезон. Новите попълнения са защитниците Пламен Крачунов, който ще играе с №6, и Мариян Иванов, който е с №26, халфовете Даниел Пехливанов, който взима №71, и Иван Михайлов с №8, както и преотстъпеният нападател Валентин Йосков с №98.

Етър, сезон 2020/2021
вратари
1. Христо Иванов
13. Анатолий Господинов
12. Цветомир Цанков
защитници
14. Иван Скерлев
84. Здравко Илиев
23. Христофор Хубчев
6. Пламен Крачунов
24. Георги Купенов
26. Мариян Иванов
70. Кольо Станев
полузащитници
20. Яни Пехливанов
22. Никола Колев
44. Божидар Кацаров
11. Антон Огнянов
71. Даниел Пехливанов
16. Стелиян Добрев
8. Иван Михайлов
нападатели
7. Милчо Ангелов
9. Иван Петков
98. Валентин Йосков

 


Ключови думи
Етър Царско село
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати