Събота, 13 Мар 2021
            
Спорт

Димитър Николов: Пожелавам на „Локомотив“ да остане социален феномен

  05.08.2020 19:10
Димитър Николов: Пожелавам на „Локомотив“ да остане социален феномен

Успех в новото първенство пожелаха на футболистите от „Локомотив“ председателят на Общинския съвет Димитър Николов,  зам.-кметът Стефчо Алипиев, в чийто ресор е спортът, председателят на Постоянната комисия по младежта и спорта към местния парламент Георги Бижев и клубната легенда и член на Управителния съвет на клуба Ангел Минчев.
Благодарих на футболисти и треньори, че повярваха в идеята „Локомотив“ и им пожелах да играят така, че да дават самочувствие и идентичност на горнооряховчани. Горна Оряховица е средно голям град, но не ражда малки хора. Включително във футбола – тук са се изградили имена като Ангел Минчев, Милчо Сирмов, Марин Байчев... Най-големият успех на Община Горна Оряховица е, че успя да съхрани клуба и отбора въпреки тежката за всички обстановка. Направихме го и заради публиката, която горещо подкрепя своя отбор, и за момчетата от местната школа, които знаят какво е „Локомотив“ за Горна Оряховица, коментира Димитър Николов.
Младите трябва да компенсират липсата на опит и майсторство със себераздаване, а от професионалистите, които сме привлекли този сезон, разчитаме да ги напътстват и да бъдат толерантни към грешките им. Защото всеки трябва да направи своите грешки, това е част от растежа. Пожелавам „Локомотив“ да остане социален феномен, да играе съвременен, атакуващ и най-вече привлекателен футбол, допълни председателят на Общинския съвет.
Стефчо Алипиев пожела успех на отбора от името на кмета инж. Добромир Добрев и от свое. Георги Бижев пък ги увери, че имат безрезервната подкрепа на целия град, на Общината, бизнеса, на всички спортни деятели, и изказа благодарности и към Иво Димитров. Да се докажат на терена бе заръката на Ангел Минчев.
Ръководството е осигурило много добри условия за тренировка. От момчетата се иска само да играят. Вярвам, че още в събота срещу „Нефтохимик“ ще зарадват своята публика, каза още Димитър Николов.


Ключови думи
ОФК "Локомотив" Димитър Николов Общински съвет Ангел Минчев Георги Бижев Стефчо Алипиев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати