Вторник, 27 Сеп 2022
            
Култура

Дъщерята на Аделина Колева – Мая, създава арт център в Лясковец

  03.08.2020 14:59
Дъщерята на Аделина Колева – Мая, създава арт център в Лясковец

Музикално Студио „Jazzarty’s Kids” – София разширява музикалната си дейност и във Великотърновски регион, като създава център в Лясковец. Центърът ще предлага индивидуални и групови занимания по пеене без възрастови ограничения, професионално оборудвана зала, изграждане на цялостен артистичен облик, съвременен репертоар, личен подход и внимание. В момента текат записвания, а активната дейност трябва да започне през септември.

Зад проекта стои Мая Колева, позната в арт средите като Мая Вивид, а също и като дъщеря на Аделина Колева – създателката на музикални таланти със своя школа в Горна Оряховица и София.

Мая е възпитаник на Училище по изкуства в Русе, където е изучавала специалност пиано. По-късно завършва „Продуцентство и мениджмънт” в НБУ и Музикална педагогика във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.

От 1998 г. насам работи активно като пианист, джаз, поп, рок изпълнител и вокален педагог. Пътувала е много благодарение на професията си, тъй като е работила на круизни кораби. Била е в Норвегия, Дубай, Мароко, Канарски острови, Китай и др. В България има опит като пианист на трио „Кондозчеза“, певица в предаването на Димитър Цонев в БНТ „В неделя с…“, артист-изпълнител на Жокер Медия. Работила е в по-голямата част от пиано баровете из цялата страна, правила е студийни записи и реклами. Заедно с това продуцира собствена авторска музика, продължава да пее по участия и събития.
Работата й с деца започва 2015 г. в Горна Оряховица със създаването на подготвителен състав към ДВС „Патиланци“, който пък е дела на майка й Аделина Колева в НЧ „Напредък 1869“. По-късно школата е преместена в София, където продължава активно да работи и до днес като Музикално студио „Jazzarty’s Kids”. От септември студиото разширява музикалната си дейност и във Великотърновски регион, като създава свой център в Лясковец.
За записване 0988815484 и Facebook  Maya Vivid.


Ключови думи
Мая Колева Аделина Колева Лясковец Jazzarty’s Kids
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати