Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Спорт

Мениджърът на братя Пулеви наблюдава тренировките в боксовата зала на „Локомотив”

  01.08.2020 19:42
Мениджърът на братя Пулеви наблюдава тренировките в боксовата зала на „Локомотив”

Най-успешният български промоутър в професионалния бокс Ивайло Гоцев гостува в Боксов клуб „Локомотив” - Горна Оряховица заедно с мениджъра Васко Алексеев. Двамата бяха посрещнати от президента на клуба Анастас Начев и наблюдаваха тренировка на Борислав Иванов - Яйцето под ръководството на треньора на клуба Захари Мутафчиев.

Собственикът на една от най-реномираните промоутърски компании зад океана EPIC SPORTS&ENTERTAINMENT Ивайло Гоцев остана изключително впечатлен от тренировъчната база и условията, при които се подготвят състезателите на родния клуб. Двамата с Васко Алексеев , който е мениджър на Яйцето отбелязаха, че са приятно изненадани от формата и професионалното отношение към подготовката му.

Макар и не в предсъстезателен режим поради принудителната пауза заради пандемията Борислав Иванов заяви, че тренира на пълни обороти и с нетърпение очаква следващия си противник на професионалния ринг.

Именно поради тази причина бе и посещението на мениджъра и промоутър на братя Пулеви, който заедно с „Алексеев промоушън” подготвя редица големи боксови гала вечери в различни градове на България.

 


Ключови думи
бокс борислав иванов захари мутафчиев Анастас Начев Ивайло Гоцев Васко Алексеев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати