Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Спорт

Бившият „локомотивец” Матиа Курьор поведе „Черно море” за разгрома с 6:1 над „железничарите”

  01.08.2020 14:22
Бившият „локомотивец” Матиа Курьор поведе „Черно море” за разгрома с 6:1 над „железничарите”

Първодивизионният „Черно море” разгроми с 6:1 горнооряховския „Локомотив” в последната проверка на двата отбора преди началото на първенствата в Първа и Втора професионални лиги. Мачът се игра на стадион „Тича” във Варна и бе използван да се представи отбора на „моряците” пред родна публика. И те се представиха по най-добрия начин, създавайки много положение и реализирайки шест от тях. Домакините обаче се похвалиха най-вече с това, че старши треньорът им Илиан Илиев използва 13 юноши, излезли от школата на „Черно море”, като голяма част са от отбора на “зелено-белите” в елитната група до 19 години.

Головата серия на домакините откри бившият „локомотивец” Матиа Курьор, който игра с железничарите по време на престоя им в Първа лига. Французинът откри в 18-та минута и удвои резултата в 26-та. В 38-та минута Петър Чалъков намали на 2:1.

Последваха четири голя за „Черно море”, реализирани от Васил Панайотов в 45-та мин., Денислав Ангелов в 66-та, Радослав Златев в 76-та и отново Денислав Ангелов в 89-та минута.

Локо ГО: Христов, Ташолов, Тенев, Митев, Райчев, Иванов, Чалъков, Бакарджиев, Винков, Цачев, Мирчев

Сн. chernomorepfc.bg


Ключови думи
Локомотив Черно море Матиа Курьор
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати