Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Крими

Специализирана полицейска операция в Свищов

  31.07.2020 10:39
Специализирана полицейска операция в Свищов

Специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност бе проведена на територията на Свищов.  Операцията е осъществена вчера от служители на РУ-Свищов и ОДМВР – В. Търново, под ръководството на прокуратурата.
В хода на полицейските действия са образувани три бързи производства - две за управление на нерегистрирани мотопеди и едно за притежание на наркотични вещества. Разкрити са 6 престъпления, от тях един грабеж; едно документно престъпление; две кражби и едно по чл. 355, ал.2 от НК и едно унищожаване и повреждане на чуждо имущество. Образувани са 4 преписки за притежание на акцизни стоки без бандерол и престъпление по служба.
Проверени са 40 лица и 28 автомобила. Съставени са 14 акта по Закона за движение по пътищата и 2 акта по Закона за българските лични документи, наложени са 22 глоби по фиш. Връчени са 91 електронни фиша. Привлечени, като обвиняеми са 5 лица. Други две са задържани с полицейски мерки до 24 часа. Установено е и едно лице, обявено за общодържавно издирване. 


Ключови думи
специализирана полицейска операция Свищов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати