Сряда, 17 Мар 2021
            
Светски

Във Велико Търново Графа показа как се обича публика

  23.07.2020 06:55
Във Велико Търново Графа показа как се обича публика

Показно как се обича публиката направи Графа снощи във Велико Търново. Повече от два часа от сцената в Летния театър той и екипът му не спряха да се раздават, за да върнат на търновци прекия досег до качествената музика.  
От най-големите му хитове до съвсем нови парчета, родени в периода на социална изолация, чуха феновете на Графа. А те му отвърнаха с непрекъснати аплодисменти, танци и подкана за бис.
Сред публиката бе и Армията от греещи човечета на Графа. Човечетата са симпатичен елемент от противоепидемичните мерки, които Графа и екипът му взимат по време на концертите от лятното му турне. Идеята за изработката им идва с новата песен „Ти грееш“ и изискването събитията да се провеждат на 50% заетост от капацитета на съответното място. Посланието - животът продължава и от нас зависи да открием и съхраним щастието в него. Организаторите бяха осигурили дезинфектанти и не допуснаха скупчване на феновете на едно място.
И още специални гости имаше на снощния концерт. Всъщност началото му поставиха момчетата и момичетата от излкючителния ``Джуниър бенд`` на СУ ``Емилиян Станев``. Точно те зададоха настроението на вечерта, което Графа доразви и издигна на още по-високо ниво. Във Велико Търново сте велики хора, обяви Графа от сцената.
След Велико Търново Графа и музикантите му се отправят към Варна. Там концертът е планиран за 26 юли също в Летния театър. В Античния театър в Пловдив шоуто ще е на 30 юли, а на сцената на Летния театър в Бургас Графа ще излезе на 3 август.
Биляна МИЛЧЕВА


Ключови думи
Графа
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати