Сряда, 05 Oct 2022
            
Общество

Петима са пострадали, двама с опасност за живота, след снощната катастрофа в Горна Оряховица

  20.07.2020 10:16
Петима са пострадали, двама с опасност за живота, след снощната катастрофа в Горна Оряховица

Петима са пострадали, двама от които тежко, след катастрофа в Г. Оряховица в неделя вечер. Произшествието е станало снощи около 22,30 ч. на входа на Горна Оряховица откъм Лясковец.  По първоначална информация лек автомобил БМВ, управляван от 22-годишен горнооряховчанин, при движение с несъобразена с пътните условия скорост, е напуснал пътното платно и се е ударил в железен стълб, след това и в лек автомобил "Шкода", управляван от 66-годишен мъж от В. Търново. После в БМВ-то се е ударил движещият се след него лек автомобил "Фолксваген Голф", управляван от 42-годишен мъж от Г. Оряховица, след което БВМ-то избухва в пламъци.

В резултат на сблъсъците са пострадали водачът на БМВ-то и 19-годишният му спътник. Двамата са настанени с множество травми и с опасност за живота във великотърновската болница. Водачът на Шкодата и 62-годишната му спътничка са настанени за лечение във Великотърновската болница, без опасност за живота и водачът на голфа е с порезни и охлузни рани, след преглед е освободен за домашно лечение.

На водачите са взети кривни проби за химичен анализ. Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.


Ключови думи
катастрофа БМВ ранени
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати