Петък, 07 Oct 2022
            
Общество

Започна записването по магистърските програми във ВТУ

  20.07.2020 09:36
Започна записването по магистърските програми във ВТУ

Днес започна записването след първо класиране (първи прием) на приетите за обучение студенти по магистърските програми във Великотърновския университет. Записването на приетите студенти ще продължи до 24 юли 2020 г., а подаването на документи се извършва в Ректората на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.
Днес първа за студентка в магистърските програми се записа Яница Андонова от град Казанлък. Тя ще изучава специалност „Педагогика на обучението по физическо възпитание. Спортна педагогика“. За спомен от днешния незабравим ден Яница получи сувенири и рекламни материали на Великотърновския университет.
Записването на новоприетите студенти ще протече при строго следене на противоепидемиологичните мерки, включващо носене на предпазни маски, задължителна дезинфекция и спазване на дистанция.
През първия прием по магистърските програми са подадени и потвърдени 706 заявления, като отчитаме запазване на нивото от предходната година. За учебната 2020-2021 г. Великотърновският университет предлага общо 177 образователни програми (специалности) в ОКС „магистър”, които са в редовна, задочна и дистанционна форма на обучение. За подробна информация: http://www.uni-vt.bghttp://www.priemunivt.bg/master и на тел. 062/618 204.


Ключови думи
ВТУ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати