Събота, 13 Мар 2021
            
Общество

Димитър Николов проведе изнесена приемна в Първомайци

  09.07.2020 23:43
Димитър Николов проведе изнесена приемна в Първомайци

Изнесена приемна за жителите на Първомайци проведе председателят на Общинския съвет в Горна Оряховица Димитър Николов. Приемната бе съвместна с кмета на селото Ясен Янков и с общинските съветници Георги Бижев и Григор Минков. След нея те се запознаха от първо лице със състоянието на т. нар. Минушка – мостово съоръжение, което свързва Първомайци с Триажна гара. Николов и колегите му се ангажираха да съдействат за укрепването на моста.

Първомайци продължава да се развива и неслучайно е сред най-предпочитаните населени места не само в община Горна Оряховица, но и в област Велико Търново. В Първомайци имах усещането, че сме в цветна градина – толкова подредени и поддържани са зелените му площи. И не само те.
Кметът не спира да търси и най важното – да намира решения, на проблемите. На инфраструктурните например - само за последната седмица е положен 1, 5 км асфалт по улиците ``Паисий Хилендарски`` и ``Ангел Кънчев``. В качеството на изпълнението се убедихме лично с колегите.
Преди нас вече го правеха момичетата и момчетата на Първомайци. Нищо не радва повече от деца с кънки, ролери, велосипеди, които има къде да се забавляват. В крайна сметка точно децата осмислят всички усилия на възрастните.
Очевидно и възрастните все по-ясно си дават сметка за предимствата на живота в Първомайци. С друго не мога да си обясня търсенето на имоти в селото. През последните няколко дни две къщи са намерили новите си собственици – хора, припознали Първомайци като своето място, място, в което да създадат дом.
Жителите не скриха задоволството си от грижата, която кметът Ясен Янков полага за селото. Напълно разбирам защо не пестят суперлативите си, но и всяка от тях вдига очакванията. Затова с Георги Бижев и Григор Минков ще съдействаме за решаването на проблема с Минушката, сподели впечатленията си Димитър Николов.


Ключови думи
Димитър Николов Ясен Янков Първомайци
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати