Политика

Нинова: Вярвам на членовете на партията

  17:48, 03 Jul 20
Нинова: Вярвам на членовете на партията

Поздравявам партийната организация за силата, енергията и резултатите на президентските, парламентарните, европейските и местни избори в последните четири години. Четири избора - и в четирите БСП е първа сила в общината.
Това заяви в Тунджа пред делегатите на отчетно – изборната конференция председателят на БСП Корнелия Нинова.
Тя поздрави кмета Георги Георгиев и екипа му.
На национално равнище ние се стремим да сменим паралелната държава със социална, но вие вече сте изградили социалната община – безплатни детски градини за 600 деца, безплатно хранене на 1300 ученика и 1700 възрастни, цялостна политика с грижа за хората, коментира Нинова.
По време на конференцията лидерът на БСП отговори на редица въпроси за прекия вот за председател и предстоящите партийни събития.
Стана ясно, че тази година срещата на Бузлуджа на 1 август ще е с по-малко хора заради коронавируса, но по думите на Корнелия Нинова, пак социалистите ще бъдат заедно на историческата поляна.
„Вярвам на вас, членовете, за провеждането на прекия избор. Гласувайте! Партията – това сте вие. От вашето решение зависи как ще продължи напред БСП и България“, категорична е Нинова.
Заедно с председателя на БСП, в конференцията в Тунджа участваха зам.-председателят на НС Кристиан Вигенин и Николай̆ Пенев – депутати от района, както и областният председател на БСП – Ямбол Митко Андонов и политическият организатор Пламен Червеняков.

 


Ключови думи
Корнелия Нинова