Петък, 30 Сеп 2022
            
Общество

ДГ "Чиполино" в Свищов изпрати децата от четвърта подготвителна група

  02.07.2020 09:28
ДГ \

На 30 юни в детска градина “Чиполино” бяха раздадени удостоверения за задължително предучилищно образование. След пет години веселие и игри в любимата градина, децата се разделиха с леля Мая, г-жа Светлана Радева и г-жа Виктория Николаева. С празнична програма, с усмивки и насълзени очи, децата отбелязаха този последен ден в очакване на нови предизвикателства и емоции в училище.
С благодарност към родителите и учителите и оказаната грижа, директорката на градината Боряна Цонова отправи своите послания и благодарности към децата, техните възпитатели и близки. От името на кмета Генчо Генчев и зам.-кмета д-р Анелия Димитрова, началникът на отдел “Образование” Румяна Кузева изрази своите благодарности към всички присъстващи. На децата тя раздаде познавателни книжки с личен поздрав за проявеното старание и обучение през годините. Тя пожела здраве и любознателност, да продължават да придобиват нови знания и да срещат нови предизвикателства, а на родителите търпение. "Макар и нетрадиционна, дистанционната форма показа, че децата могат успешно да завършат учебната година и да се отправят по пътя към първи клас", допълни Кузева.
За да уважи присъстващите, на тържеството бе и Росен Маринов, директор на дирекция "Култура и културно наследство" към Община Свищов.
По информация на отдел „Образование“, Община Свищов


Ключови думи
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати