Петък, 21 Oct 2022
            
Спорт

„Локо” отстъпи на „Лудогорец 2” с гол в края на мача

  01.07.2020 20:57
„Локо” отстъпи на „Лудогорец 2” с гол в края на мача

„Локомотив” загуби втората си контрола в подготвителния период с 0:1 от дублиращия отбор на „Лудогорец”. Срещата се игра на стадион „Локомотив”, като преди началото „локомотивци” получиха традиционната благословия от отец Зоран. Мачът бе използван и за да се представи отбора, в който място намират 12 юноши, излезли от Школата на „Локомотив”.

Срещата започна с устремна атака на един от тези юноши – Янислав Цачев, който можеше да открие още при първата атака след самостоятелен пробив, но ударът му мина на сантиметри от страничния стълб на гостите. Двата отбора така и не можаха да си отбележат гол, въпреки старанието, което вложиха до края на първото полувреме. Надиграването продължи и през втората част. Определено „Лудогорец” са по-сработения и свеж отбор, но пък и горнооряховските юноши се вписаха добре. В 85-та минута обаче защитата на домакините допусна грешка и Бранимир Костадинов вкара единствения гол в срещата.

„Локомотив” започна с Василев, Таушанов, С. Иванов, Ташев, Райчев, Чалъков (к), Бакърджиев, Яшар, Цачев, Митев, Мирчев. До края на мача старши треньорът Милчо Сирмов пусна в игра почти всички налични футболисти.


Ключови думи
Локо Лудогорец
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати