Вторник, 01 Nov 2022
            
Спорт

„Локомотив” представи отбора пред своята публика

  01.07.2020 19:15
„Локомотив” представи отбора пред своята публика

С благослова на отец Зоран тръгна към второто си изпитание в подготвителния период отборът на „Локомотив”. Бъдете смели и се раздайте, вземете своя мач, пожела свещеникът, който по традиция се моли за божията помощ заедно с момчетата на „Локо” преди всеки нов сезон.

Ритуалът на стадион „Локомотив” предшестваше контролата с дублиращия отбор на „Лудогорец”. Преди началото на срещата бяха представени и момчетата, които тренират това лято, както и треньорският щаб. Милчо Сирмов е старши треньор с помощници Витомир Вутов и Марин Байчев. В отбора им има 12 юноши, излезли от школата на „Локомотив”. Девет от тях играха в първата контрола срещу „Янтра” в Габрово. Това са Янислав Цачев (17г.), Тодор Бакърджиев (18 г.), Звезделин Бончев (17 г.), Ивайло Чакалов (18 г.), Иван Славов (17 г.), Кирил Димитров (18 г.), Стефан Иванов (19 г.) и Йордан Статев (19 г.). Стефан Иванов е юноша на „Локо”, преминал пред школите на „Левски” и „Ботев” (Пд), а Йордан Статев е преминал през ДЮШ на „Лудогорец”.

Момчил Кузманов (18 г.) не беше на терена в Габрово, но отново е готов за игра. Към групата ще се присъединят още вратарят Ивайло Стефанов (16 г.) и Иван Иванов (18 г.), който е играл освен в детските формации на „Локо” и в ДЮШ на „ЦСКА София”.

От по-опитните, играли и миналата година за „Локомотив”, на терена излизат вратарят Ивайло Василев, защитникът Кристиян Райчев, полузащитникът Петър Чалъков, който е и капитан на отбора и нападателят Стефан Неделчев.

Новите футболисти са вратарят Християн Христов (р. 1995), централният защитник Тодор Таушанов (р. 1998), полузащитникът Виктор Митов (р. 1992), централният нападател Владислав Мирчев (р. 1987), защитникът Галин Тошев (р. 1997), дефанзивният полузащитник Джунейт Яшар (р. 1985), нападателят Юнуз Юнуз (р. 1998).

 


Ключови думи
Локомотив
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати