Понеделник, 03 Oct 2022
            
Политика

Инж. Катя Петрова остава начело на БСП в Стражица

  01.07.2020 14:46
Инж. Катя Петрова остава начело на БСП в Стражица

Инж. Катя Петрова бе преизбрана за председател на общинската организация на БСП в Стражица. Това стана на XVI общинска отчетно-изборна конференция на партията в Стражица. Нейната кандидатура бе с най-много номинации и гласувана с единодушно мнозинство от делегатите на конференцията. Те се обединиха и около номинацията на Корнелия Нинова за председател на НС на БСП.
Гости на стражишките социалисти бяха председателя на НС на БСП Корнелия Нинова, народните представители Весела Лечева и Валентин Ламбев, членове на НС на БСП Марияна Бояджиева и Атанас Зафиров, областният председател на БСП Велико Търново Петко Тюфекчиев и Румен Павлов - кмет на община Стражица.
В своите изказвания делегатите и гостите подчертаха ролята на БСП Стражица като основна политическа сила в общината и неизменното печелене на изборите, което се дължи на работата на членовете и симпатизантите на БСП, както и успешния мандат на кмета на общината Румен Павлов и на групата съветници в Общинския съвет в града.
В търсене на най-точните и верни отговори на предизвикателствата от динамично променящите се обществено политически реалности, делегатите поставиха като основни задачи пред общинската партийна организация съхраняване и разширяване на спечеленото доверие сред мнозинството жители на Стражица и привличането на младите хора към социалистическата идея, а пред националното ръководство - единство на партията и спечелване на предстоящите избори.


Ключови думи
БСП Стражица Катя Петрова
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати