Петък, 30 Сеп 2022
            
Политика

Корнелия Нинова във Велико Търново: Нямаме разногласия по ключови за политиката на БСП въпроси

  30.06.2020 16:09
Корнелия Нинова във Велико Търново: Нямаме разногласия по ключови за политиката на БСП въпроси

Втори ден сме тук. Срещнах се с доста организации, с доста кметове – в Павликени, Полски Тръмбеш, Сухиндол, сега отиваме в Стражица. Не усетих разцепление сред партийните редици. Партийните членове са спокойни. Разбира се, имаме своите разногласия в Националния съвет. Те притесняват членовете ни, които споделят тези притеснения. Но в структурите не виждам разногласия по ключовите въпроси за политиката на БСП.
Това каза във Велико Търново настоящият председател и претендент за нов мандат начело на БСП Корнелия Нинова. Нинова е във Великотърновска област от вчера, а днес спази дългогодишната традиция за отдаване на почит към Димитър Благоев и Никола Габровски.
По време на срещите виждам много широка подкрепа за прекия избор на председател сред членовете ни – искат го, харесват тази реформа, харесва им, че властта е дадена в ръцете на хората, на членовете на партията и масово изявяват желание да упражнят този вот, обясни Нинова.
Тя коментира и събития, случили се през последните седмици.
Това, на което ставаме свидетели в последния може би месец - от първите SMS-и, които бяха показани от г-н Божков, показва и потвърждава това, което ние повтаряме от доста време – има задкулисие в държавата, официалната държава е предала управлението на това задкулисие, решенията за управлението на страната не се взимат от официалните институции, а на други места и от други хора. Една от нашите цели е да променим този модел на управление на страната. За това се борим и ще продължим и занапред, категорична бе Корнелия Нинова. 


Ключови думи
Корнелия Нинова
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати