Warning: fopen(/~news~15934407697815~etar-nastoyava-za-machove-po-edno-i-sashto-vreme-s-tsarsko-selo.html): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/zynn.dreammedia.bg/zynn/zynn/sc/Cache.php on line 53

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/zynn.dreammedia.bg/zynn/zynn/sc/Cache.php on line 54

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/zynn.dreammedia.bg/zynn/zynn/sc/Cache.php on line 55
\"Етър\" настоява за мачове по едно и също време с \"Царско село\" : RegNews.NET - Новини по всяко време
Сряда, 30 Сеп 2020
            
Спорт

"Етър" настоява за мачове по едно и също време с "Царско село"

  29.06.2020 17:24
\

Мачовете на "Етър" срещу "Витоша" и на "Царско село" с "Черно море" да се играят по едно и също време, настоява великотърновският клуб. Причината е, че те за възлови за продължаването в битката за 7-10 място или влизане в групата за 11-13 място. При победа на етърци над "Витоша" (мачът им е в четвъртък от 18:30 ч) решаващ става двубоят "Царско село" - "Черно море", в който домакините се нуждаят от 1 т., за да изпреварят "Етър", докато при загуба от варненци "виолетовите" ще са по-напред.
Ръководството на "Етър" пусна официална молба до БФС с копие до "Нова Бродкастинг Груп" с искане да бъде променен началният час на мача "Етър" - "Витоша" също на 20:45 ч.
"Мотивите за нашата молба са:
1. Огромен спортен залог на двата тима "Етър" и "Царско село" за разпределение на местата в Група А, които дават шанс за предварително спасение от изпадане.
2. Спазване на основната функция на спорта и в частност футбола - честна игра (феърплей).
3. Появилите се в медийното пространство изказвания на старши треньора на "Витоша" за опити за въздействие на срещата им с "Царско село".
4. Свеждане до минимум на всички неспортни фактори и зависимости при оформяне на класирането в груповата фаза на първенството.
5. Максимално спазване на правилата за равнопоставеност между клубовете и анулиране на фактора "единично домакинство" в последващите етапи на шампионата при формирането на крайното класиране (цитат от изпратени документи на БФС).
От "Етър" се надяват молбата им да бъде удовлетворена, за да бъдат всички отбори в равнопоставеност.


Ключови думи
Етър
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати