Петък, 07 Oct 2022
            
Общество

Христо Кавалски: След всяко изпитание идва надеждата

  29.06.2020 10:09
Христо Кавалски: След всяко изпитание идва надеждата

Уважаеми жители на град Павликени,
Скъпи съграждани,
Имам удоволствието да се обърна към Вас от името на членовете на Общински съвет – Павликени и да поднеса нашите пожелания за светъл и празничен 29 юни, какъвто заслужаваме всички ние.
Днес сърцето на всеки павликенчанин се вълнува от радостта и емоциите на предстоящите празнични събития, от надеждите и желанията ни да продължим развитието на нашия град.
Той е известен в България като античен и вечен, заради силата на духа на местните хора, които от две хилядолетия намират поминък по нашите земи. Преди 77 години Павликени беше обявен за град и това ни задължава с мислите и действията си всеки ден да защитаваме този статут.
Защото само с общите ни усилия и съпричастност – и в празниците, и в делниците, ще съградим нашето общо бъдеще такова, каквото го желаем.
Уважаеми съграждани,
Нека предстоящият празник направи така, че да забравим поне за ден грижите и страха от последните месеци. Дни като този ни учат, че след всяко изпитание следва лъч светлина и надежда.
Пожелавам Ви да се чувствате спокойни и сигурни в своя град! Нека съграждаме и да се подкрепяме, за да можем още много години да пишем историята на Павликени със златни букви!

Честит празник!

Христо Кавалски,
Председател на ОбС - Павликени


Ключови думи
Христо Кавалски
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати