Спорт

Етърци получиха част от дължимото, очаква се да подновят тренировки

  15:06, 24 Jun 20
Етърци получиха част от дължимото, очаква се да подновят тренировки

Част от дължимите си възнаграждения получиха днес футболистите на „Етър”, информира http://sport-vt.com/. Във вторник играчите обявиха бойкот на тренировките, като поискаха среща с ръководството на клуба и съобщиха, че имат да получават заплати, три премии и по 4-5 наема за квартирите си. Срещата на председателя на Управителния съвет проф. Георги Камарашев с играчите пропадна, но той се срещна със старши треньора Петко Петков, административния директор Страцимир Тинчев и спортния директор Стефан Атанасов. След нея проф. Камарашев обяви, че играчите ще получат по една заплата, като предупреди, че “мотивацията на играчите не може да е равна на финикийските знаци”.
В крайна сметка на футболистите е била преведена по една заплата, а уверенията са останалите задължения да бъдат изчиствани поетапно, като ще се разчита на помощта на великотърновския бизнес.
Очакванията са играчите да подновят тренировките, а утре да пътуват за мача с “Черно море” във Варна, който е в петък от 18:45 ч. на стадион “Тича”.

Сн. www.sport-vt.com


Ключови думи
Етър заплати бойкот