Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Общество

Заради служител с COVID-19 ограничават достъпа до Общината в Горна Оряховица, под карантина е цялото общинско ръководство

  22.06.2020 11:55
Заради служител с COVID-19 ограничават достъпа до Общината в Горна Оряховица, под карантина е цялото общинско ръководство

Служител на Общинско предприятие „Обреди” в Горна Оряховица е дал положителна проба за COVID-19. Това налага ограничителни мерки за цялата общинска администрация. Ограничава се достъпът на граждани до сградата на Община Горна Оряховица, отменят се приемните дни на кмета и заместник-кметовете. Мерките са до 28 юни.

Гражданите ще се допускат единствено до Информационния център, ГРАО и Данъчна служба, като е задължително носенето на лични предпазни средства. Отменят се приемните дни на кмета, заместник-кметовете и главния архитект до второ нареждане.

По предписание на РЗИ, на служители, контактували със заразения, е направен PСR тест. Контактните лица са поставени под карантина. Съгласно предписанията на РЗИ е извършено почистване и трикратна дезинфекция на всички повърхности и помещения в административната сграда на Община Горна Оряховица и Общинско предприятие „Обреди“. Създадена е организация общинска администрация и ОП„Обреди“ да продължат безпроблемно дейността си. На този етап няма да се отменя тържественото изпращане на абитуриентите от горнооряховските училища, насрочено за 26 и 27 юни.


Ключови думи
ковид община горна оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати