Вторник, 27 Сеп 2022
            
Темида

Осъдиха скитник за хулиганство

  16.06.2020 16:08
Осъдиха скитник за хулиганство

След внесен в съда обвинителен акт от Районна прокуратура – Велико Търново и постигната в съдебно заседание споразумение, осъдиха на една година лишаване от свобода 32-годишен мъж за хулиганство
И. Т. е признат за виновен за това, че в периода от 5 ноември 2019 г. до 12 ноември 2019 г. в района на Централния кооперативен пазар, нападнал без причина мъж от Павликени, както и жена от Първомайци, предизвикал скандали, крещял, псувал, държал се агресивно.
На 5 ноември Т. ударил силно в стомаха мъж от Павликени, който в този момент разговарял с познат. Т. извадил ножка, размахвал я, заканвал се, че ще го пореже, псувал, крещял. Няколко дни по-късно обиждал служителка в заведение, хванал я за ръката и я блъснал в областта на гърдите, в резултат на което тя паднала на земята. На 12 ноември пък пред заведение „Е“ предизвикал скандал, като викал, към клиенти на заведението, съборил чаши, бутилки и столове на земята.
Обвиняемият е многократно осъждан. Води скитнически начин на живот. През деня пребивава в района на Кооперативния пазар, като в повечето случаи е употребил алкохол. Конфликтен е, агресивен, неконтролируем и с поведението си създава проблеми на собствениците на обекти в района пазара и на клиенти.
Споразумението има последици на влязла в сила присъда.


Ключови думи
скитник пазар
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати