Вторник, 16 Мар 2021
            
Общество

Димитър Николов проведе изнесена приемна в Долна Оряховица

  11.06.2020 20:48
Димитър Николов проведе изнесена приемна в Долна Оряховица

Първата си изнесена приемна в Долна Оряховица проведе председателят на Общинския съвет в Горна Оряховица Димитър Николов. Така той изпълни ангажимент към жителите на града, отложен заради пандемията и обявеното извънредно положение. На днешната приемна на Николов присъстваха кметът на Долна Оряховица Йордан Байчев и общинският съветник Григор Минков.

Долна Оряховица е с голям потенциал. Удоволетворяващо е, че го виждат и жителите й. Нещо повече – те са готови да потърсят подкрепа, но и лично да помагат за развитието на населеното си място.
В приемната бяха поставени въпроси от различни сфери – инфраструктура, култура, спорт. Държа да отбележа, че случаите не бяха само частни, напротив. За мен това е знак, че долнооряховчани са будни хора, които искат да направят от града си още по-добро място за живеене.
Благодаря на кмета на града Йордан Байчев и на общинския съветник Григор Минков за съдействието. Но най-вече благодаря на долнооряховчани, че заострят вниманието на местната власт в посока надграждане на постигнатото, коментира Димитър Николов.


Ключови думи
Димитър Николов Йордан Байчев Григор Минков Долна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати