Понеделник, 15 Мар 2021
            
Крими

Задържаха рецидивист от Писарево, ограбил мъж в Горна Оряховица

  29.05.2020 09:54
Задържаха рецидивист от Писарево, ограбил мъж в Горна Оряховица


На 27 май в полицейското управление във Велико Търново е получен сигнал за противозаконно отнет лек автомобил «Алфа Ромео» от ул. «Охрид» в областния град. След предприети незабавни издирвателни мероприятия, още същия ден возилото е установено изоставено на ул. «Магистрална».
В хода на разследването криминалистите стигнали до извършителя – 23-годишен от с. Добри дял, известен на полицията и осъждан. След доклад на материалите в прокуратурата той е привлечен като обвиняем. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа.
Същия ден в полицейското управление в Горна Оряховица е получен сигнал за грабеж. По данни на тъжителя непознат мъж го е нападнал пред дома му в железничарския град и му е отнел 255 лв. След бързата реакция на полицията извършителят е установен и задържан още същия ден. Той е на 40 години от с. Писарево, известен на полицията и многократно осъждан за идентични престъпления. Вчера е привлечен като обвиняем, мярката му за задържане е удължена на 72 часа.
С постановление на Районна прокуратура – В. Търново друг 32-годишен мъж е задържан за 72 часа. Той е обвинен в кражба на велосипед от междуетажна площадка на жилищен блок в областния град. Минути след получаването на сигнала в сряда, полицейските служители стигнали и до извършителя на деянието. По случая в РУ - В. Търново се води досъдебно производство.


Ключови думи
Писарево
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати