Сряда, 05 Oct 2022
            
Светски

ПДТГ „Димитър Хадживасилев“ в Свищов изпрати своите зрелостници

  24.05.2020 07:29
ПДТГ „Димитър Хадживасилев“ в Свищов изпрати своите зрелостници

На тържествена церемония, при спазване на противоепидемичните мерки, учителите и ръководството на Професионалната държавна търговска гимназия ПДТГ „Димитър Хадживасилев“  в Свищов изпратиха зрелостниците от Випуск 2020. Празникът се състоя на 22 май в двора на училището, а специален гост, по покана на зрелостниците, бе кметът на Общината Генчо Генчев.
Директорката на училището Румяна Иванова поздрави младите хора с „На добър час!“ и им пожела всичко научено в гимназията да им служи и помага да следват мечтите си. Градоначалникът благодари на учениците, учителите и ръководството на гимназията за адекватните и ползотворни действия, които предприеха в условията на извънредната епидемична обстановка и благодарение на които учебният процес продължи своевременно, а учебната година ще приключи успешно. Той пожела на младите хора да бъдат целеустремени, да се радват на много успехи в живота си и да се забавляват разумно, за да запазят красиви спомени от своя празник.
На церемонията по изпращане бяха наградени всички отличници и изявени ученици, а знамето на училището тържествено бе предадено на следващата знаменосна група. Благодарствени слова от зрелостниците бяха поднесени към всички учители, а грамоти получиха най-любимите сред тях.


Ключови думи
ПДТГ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати