Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Общество

Центърът за обществена подкрепа в Свищов обявява конкурс за детска рисунка

  20.05.2020 15:39
Центърът за обществена подкрепа в Свищов обявява конкурс за детска рисунка

Конкурс за детска рисунка на тема „Подарявам ти надежда“ обявява Центърът за обществена подкрепа в свищов. Целта е ежедневието на подрастващите да бъде разнообразено и те да бъдат мотивирани да разгърнат въображението и творческия си потенциал.
Всички участващи творби ще бъдат публикувани на страницата на ЦОП – гр. Свищов, за да допринесат за настроението на всичките му последователи. Най-вдъхновяващите, избрани от компетентно жури, ще внесат своя бодър дух и надежда в болничните стаи на Детско отделение в Свищовската болница.
Условията за участие са формат на рисунките - А4 или А5; Техника на рисуване – по желание;
Творците да са на възраст от 5 до 15 год.; Рисунките могат да бъдат предадени лично в Центъра за обществена подкрепа - гр. Свищов (в работни дни) или изпратени на адрес: гр. Свищов, п.к. 5250, ул. "33-ти Свищовски полк" 67, ет.2.
Рисунките е необходимо да бъдат съпътствани от информация за автора и неговата възраст; местоживеене; телефонен номер или имейл на родител, име на родител/учител. Творби се приемат до 15 юни, като ще бъдат оценявани по възрастов принцип. Отличените ще получат награди.


Ключови думи
ЦОП Свищов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати