Неделя, 02 Oct 2022
            
Култура

Георги Христов и спектакълът му „Моят път” подновяват културния живот в Горна Оряховица

  19.05.2020 14:13
Георги Христов и спектакълът му „Моят път” подновяват културния живот в Горна Оряховица

Първата сценична изява след повече от два месеца пауза в Горна Оряховица ще е на Георги Христов. Певецът ще представи своя авторски биографичен концерт-спектакъл „Моят път” на сцената на Летния театър на 3 юни от 19 часа.

Концертът трябваше да бъде на 22 март в читалище „Напредък”, но беше отложен заради извънредното положение. Реализацията му стана възможна, след като беше допуснато провеждане на подобни прояви на открито. Спектакълът ще се осъществи при спазване на изискванията за здравна безопасност. Столовете ще са дезинфекцирани, а публиката ще се настанява през място.

В концерта ще участва оркестъра на Операта във Варна и група „Черно и бяло”. Диригент е Ганчо Ганчев. Легендарният певец ще разкрие много от интересните случки и преживявания около създаването на най-големите си хитове през годините. Любимите песни на певеца ще прозвучат по уникален начин на живо. И тази година почитателите му ще има възможност да се наслади и на най-новите му хитове.
Билетите са на цени 18, 20, 25, 30 и 40 лв. Продават се до 2 юни включително на касата на НЧ „Напредък“, а в деня на концерта и пред Летния театър.


Ключови думи
Георги Христов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати