Петък, 30 Сеп 2022
            
Спорт

Отварят за индивидуални тренировки лекоатлетическата писта на „Ивайло”

  05.05.2020 14:20
Отварят за индивидуални тренировки лекоатлетическата писта на „Ивайло”

От 6 май се възстановява достъпът на граждани до откритата лекоатлетическа писта в Спортен комплекс „Ивайло“. В празничния ден, а също и през уикенда (9-10 май) съоръжението ще работи от 8,30 до 20,30 ч. В работните дни 7 и 8 май пистата ще отворена от 6,30 до 9,30 ч.
Спортуващите ще могат да влязат в комплекса през Вход 3 – от северната страна. Създадена е организация с отделни маршрути за вход и изход, уточни директорът на ОП "Спортни имоти и прояви" Петко Павлов.
Разрешен е само индивидуалният спорт, а хората трябва да са на 2,5 метра разстояние помежду си. Престой на пистата извън времето за тренировка няма да се допуска.
До получаване на разрешение от здравните власти, пейки, скамейки и местата по трибуните не могат да бъдат използвани. Същото се отнася и за тревните площи и дъвченето на дъвки.
Забранява се консумацията на храни и напитки на територията на СК „Ивайло“ (с изключение на вода и други безалкохолни освежаващи напитки, които всеки спортуващ лично носи за собствена консумация по времето на тренировката).


Ключови думи
лека атлетика ивайло
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати