Вторник, 27 Сеп 2022
            
Общество

Деца от Школата на „Локомотив” занесоха яйца и козунаци на полицаите от КПП

  19.04.2020 12:34
Деца от Школата на „Локомотив” занесоха яйца и козунаци на полицаите от КПП

Бъдещите футболни звезди на „Локомотив” поздравиха с Христовото възкресение полицаите от контролно-пропусквателните пунктове и ги зарадваха с боядисани яйца и козунаци. Благодарности за момчетата, техните родители и треньори, изразиха униформените, които дежурят и на празника.

В навечерието на Възкресение момчетата от набор 2008 г., които разнесоха великденските подаръци, излязоха и с призив към всички връстници и техните родители.

„Макар и разделени, оставаме заедно. Само на 12 сме (и по-малки), но знаем, че мъжете трябва да са отговорни. Далеч сме от терена, но това не ни пречи да побеждаваме. В този мач сме заедно, в един отбор. Ще победим, защото знаем как да бъдем екип. Присъединете се към нашия тим като си останете вкъщи. След това отново ще играем, ще лудеем, ще се събираме и ще печелим. Нека удържим резултата в наша полза!
Ние, децата на Локо Горна набор 2008 ви пожелаваме смирено посрещане на Възкресение Христово, бъдете здрави и благословени!
Предизвикваме всички наши приятели без да ги изброяваме, защото са безброй много да направят същото”, написаха момчетата и техният треньор Мирослав Гавазов.

Младият им наставник винаги е казвал, че държи да възпитава момчетата си на добрина и човещина също толкова, колкото и на футболни умения. Набор 2008 доказва, че се справя еднакво добре на терена, където е тотален доминатор в своето първенство, но и в живота, където малки жестове като този с яйцата и козунаците показва, че растат добри хора.


Ключови думи
локомотив набор 2008
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати