Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Общество

Община Павликени започва дарителска кампания във връзка с COVID-19

  03.04.2020 14:48
Община Павликени започва дарителска кампания във връзка с COVID-19

Община Павликени организира дарителска кампания за набиране на средства във връзка с разрастването на епидемията от COVID-19.  Общината призовава гражданите и бизнесът да дарят средства, които ще се използват в няколко направления: подкрепа на МБАЛ - Павликени с консумативи, предпазни средства, закупуване на животоподдържаща апаратура и на средства за диагностика, за подкрепа за лекуващите се в домашна среда, както и за допълнително материално стимулиране на медицинските работници на първа линия на територията на общината.
„Тежкото епидемично състояние на национално ниво е повод да покажем нашата съпричастност и подкрепа за здравеопазването в нашата община. Изправени сме пред криза с невиждани размери и надеждата ни да получаваме лекарска помощ е свързана с местното здравеопазване“, обърна се с апел към дарителите кмета на община Павликени инж. Емануил Манолов. „Вярвам, че и в това трудно за всички ни време ще успеем да обединим усилията си, за да можем да закупим нужната апаратура за лечение и да подкрепим нашите съграждани и медиците“, каза още той.
Всеки може да направи дарение по един от следните начини:
* Лично на касата в Информационния център на Община Павликени или при инкасаторите по кметства в населените места;
*  по банков път

Банкова сметка на Община Павликени:
IBAN: BG77UNCR75278443385100
BIC: UNCRBGSF
Вид плащане - 445100
Уникредит Булбанк, клон Павликени
Основание: Дарение във връзка с COVID-19

В хода на кампанията периодично ще бъде оповестяван на сайта на Община Павликени размерът на събраните дарения, както и направените разходи.


Ключови думи
МБАЛ Павликени
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати