Вторник, 04 Oct 2022
            
Общество

Психолози ще помагат на жителите на община Свищов

  03.04.2020 13:34
Психолози ще помагат на жителите на община Свищов

Във връзка с въведеното извънредно положение в страната, наложените противоепидемични мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса и настъпилите с това промени от социален и икономически характер, в обществото се обострят чувствата на напрежение, страх, объркване, гняв и тревожност. Като адекватна и своевременна форма за подкрепа на гражданите, Община Свищов предлага специализирани консултации от професионални психолози по телефона.
Стресът и страхът са естествени състояния, провокирани от самия живот, но в последните няколко седмици се наблюдава чувствителна тенденция за тяхната доминация в психоемоционалното състояние у хората. Неблагоприятните реакции влияят негативно върху всички членове на семейството и обществото. Сега най-силно гражданите имат нужда от подкрепа, солидарност, търпение и взаимопомощ.  
Затова всеки делничен ден от 09:00 ч. до 16:00 ч. на тел.: 0883799985 всеки нуждаещ се ще има възможност да открие подкрепа от дежурен психолог. Разговорите ще са напълно конфиденциални и в тон с професионалната етика.


Ключови думи
психолози Свищов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати