Вторник, 27 Сеп 2022
            
Култура

Община Елена обяви конкурс за финансово подпомагане на книгоиздаването и книгоразпространението за 2020 г.

  31.03.2020 11:17
Община Елена обяви конкурс за финансово подпомагане на книгоиздаването и книгоразпространението за 2020 г.

Община Елена и Постоянната комисия по хуманитарни дейности към Общинския  съвет обявяват конкурс за финансово подпомагане на книгоиздаването и книгоразпространението в община Елена за 2020 г.
Община Елена подпомага на конкурсен принцип проекти и инициативи в областта на книгоиздаването и книгоразпространението. Финансира се издаването на творби, свързани с историята и развитието на Елена. Приемат се и проектни предложения за реализация на възстановки, спектакли, концерти, филми, рекламни материали и други инициативи, представящи уникалността на град Елена като културно средище.
Кандидатите подават проектното си предложение /Заявление по образец/ във времето от 30.03.2020 г. до 30.06.2020 г. включително до Постоянната комисия по хуманитарни дейности към Общински съвет – Елена. Право да кандидатстват за финансова подкрепа имат физически лица и организации. Лица и организации, които виновно не са изпълнили задълженията си по предходни договори с Община Елена, имат просрочени задължения, произтичащи от неплатени данъци, наеми, консумативи и други, не се допускат до разпределение на одобрените средства.
Резултатите от провеждане на конкурса ще бъдат обявени от Постоянната комисия по хуманитарни дейности към Общински съвет Елена не по-късно от 30.07.2020 г. на сайта на Община Елена, вестник „Еленска трибуна и др.


Ключови думи
книгоиздаване Елена
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати