Светски

Мирела Величкова стана част от кампания за повече българска музика в ефира

  22:24, 28 Mar 20
Мирела Величкова стана част от кампания за повече българска музика в ефира

Една от най-обичаните великотърновски певици - Мирела Величкова, също се обяви в подкрепа на инициативата за повече българска музика в родния ефир.

Кампанията на МУЗИКАУТОР, подкрепена впоследствие и от ПРОФОН, има за цел популяризиране на българската музика и въвеждане на задължителна квота в медиите у нас. Кампанията набира скорост и все повече български музиканти застават зад нея. Да слушаме повече българска музика призовават още Нина Николина, Силвия Кацарова, музикантите от БТР и D2, Веселин Маринов, Любо Киров и още десетки други.

"Музиката е енергия, тя изразява нашата душа. А сега повече от всякога имаме нужда да се вслушаме в нашата колективна българска душа".

Защо Мирела призовава да слушаме повече българска музика и какво още казва можете да видите и чуете в нейното видео послание, качено във Фейсбук страницата на кампанията "Обичам Българска Музика".

Отново там, както и в страницата на кампанията www.lovebgmusic.bg, се намира и петицията, която всеки от вас също може да подпише и по този начин да изрази своята подкрепа.


Ключови думи
Мирела Величкова