Общество

Община Павликени призовава жителите да използват вендинг автомати и банкомати с повишено внимание

  12:30, 28 Mar 20
Община Павликени призовава жителите да използват вендинг автомати и банкомати с повишено внимание

Собствениците на вендинг автомати за топли и студени напитки и други стоки, разположени на открито и закрито на територията на община Павликени, трябва да работят при стриктно спазване на всички необходими мерки за дезинфекция както при зареждането, така и при използване на автоматите от потребители. Заповед за това издаде кметът на Общината.
Наредено е на ръководителите на банкови клонове и офиси стриктно да спазват мерките за дезинфекция на обслужваните банкомати. За целта всеки офис следва да приеме ред, по който ще се дезинфекцират банкоматите.
Община Павликени призовава жителите да използват вендинг автомати и банкомати с повишено внимание. Съветваме всички да използват лични предпазни средства като ръкавици при докосване на машините, както и да дезинфекцират ръцете си преди и след работа с тези автомати. Задължително е спазването на дистанция от поне 1,5 м, ако при автомата има повече от един потребител.
Пълният текст на заповедта е тук: http://www.pavlikeni.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=1473%3A---02-11-99827032020-&catid=1%3Alatest-news&Itemid=97&lang=bg.


Ключови думи
Павликени