Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Общество

Часът на Земята 2020 ще се проведе изцяло в дигитална среда

  28.03.2020 09:25
Часът на Земята 2020 ще се проведе изцяло в дигитална среда

В дигитална среда ще се проведе тази година най-мащабната глобална инициатива за опазване на природата ``Часът на Земята``. Организаторите й WWF призовават днес, 28 март, между 20.30 и 21.30 часа да изгасим светлините в домовете си. По този начин заедно ще покажем, че въпреки сериозното предизвикателство, пред което сме изправени, оставаме обединени около каузата да опазим нашия общ дом – Земята.
``WWF по света и в България е съпричастна с международната криза, която засяга и страната ни. В този критичен момент се нуждаем силно от солидарност и обединеност. Това са изключително трудни времена, но заедно можем да се справим, подкрепяйки се един друг, и да излезем от тази криза по-силни, по-обединени и по-подготвени за справяне с глобалните предизвикателства.

Във WWF сме поели ангажимента като организация и като хора да предприемем всички необходими мерки за здравето на нашия екип, общностите, с които работим и сред които живеем, и нашите партньори.

В тази връзка кампанията Часа на Земята ще бъде отбелязана с максимални мерки за сигурност както за поддръжниците, така и за екипа ни. Всички активности към кампанията ще бъдат проведени изцяло в дигитална среда``, казват от WWF.
И допълват: `` На 28 март, събота, броени минути преди 20:30 ще дадем старт на първия дигитален концерт в историята на Часа на Земята - ЗАЕДНО НА МУЗИКАЛНО ПЪТЕШЕСТВИЕ. Стягайте багажа, защото нашият любим музикален гид Мартен Роберто ви е подготвил диво приключение.
Стойността на билета се равнява на спестена енергия от един час без електрическо осветление вкъщи. Затова преди да отпътуваме: изгасете лампите и не забравяйте да дадете своя Глас за Планетата на wwf.bg/planet.
Излитаме от Терминал 3, или иначе казано, с LIVE излъчване от фейсбук страницата на @WWF Bulgaria.
Облечете се комфортно, защото пътешествието ще е щуро. Препоръчваме чорапи и пижама!
А сега на вашето внимание – представяме ви нашите пътеводни звезди в предстоящата музикална телепортация: Марсели Пена от Бразилия, Джорджa Куджа от Италия, Лаура Ху от Финландия, Polina от България, Шейн О Фъргхейл от Ирландия, Аклеа Неон от Хърватска, Бояна Желязкова от България, Вики Хало от Австрия, Онър от Великобритания``.

Сн. WWF


Ключови думи
Часът на Земята
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати