Неделя, 02 Oct 2022
            
Други

Ограничават работното време за търговските обекти в Павликени

  24.03.2020 12:13
Ограничават работното време за търговските обекти в Павликени

Със заповед на кмета на Община Павликени, считано от 24 март, се преустановява работата на всички търговски обекти, включително магазините за хранителни стоки, на територията на община Павликени от 20:00 ч. до 6:00 ч., с изключение на бензиностанции, аптеки и дрогерии. Бензиностанциите за времето от 20:00 до 6:00 ч. да извършват търговия само с горива и смазочни материали и да преустановят продажбите на всякакви други стоки. Заповедта е в сила до изричната й отмяна.

Няма нови жители на общината, поставени под карантина, след завръщането си от рискови държави. Общият броя на поставените под карантина до момента е 49 души. Хората, които живеят в същото жилище също са в условия на карантина. Контролът за спазването на карантинните условия ще се извършва от полицията.

Важно е да се знае, че хората под карантина не са диагностицирани като носители на коронавирус. Те и хората, с които живеят, трябва да спазват 14 дневна изолация и после да си продължат нормалния живот.

Всички павликенчани могат да подават сигнали на 112, РЗИ, полицията и Общината, ако станат свидетели на хора, които нарушават карантината.


Ключови думи
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати