Вторник, 27 Сеп 2022
            
Други

Родители благодариха на учителите в ОУ „Иван Вазов” за успешната първа седмица във виртуалните класни стаи

  20.03.2020 16:21
Родители благодариха на учителите в ОУ „Иван Вазов” за успешната първа седмица във виртуалните класни стаи

Всеки ден е изпълнен с нови предизвикателства пред  дистанционното обучение в  ОУ „Иван Вазов“. С професионализъм и отдаденост всички учители всяка сутрин в 8.00 часа стартират нормални учебни часове във виртуалното пространство.  Така учениците не губят навика си да ходят на училище, но този път в създадените виртуални  класни стаи.  Екипната работа на всички учители  дава много добри резултати, които, разбира се, биха били невъзможни без усилията и на родителите. Те ентусиазирано подпомагат работата на всички учители с мисълта, че техните деца са  пред компютъра или таблета, но в компанията на своите преподаватели  от виртуалната класна стая.
В училището ни, благодарение на иновативните технологии, протича нормален учебен процес, доколкото нещо може да бъде нормално в днешно време. Ежедневните конферентни връзки  с педагогическия екип допринасят за екипната работа, целяща  максималното обгрижване на всички ученици, сподели директорът на ОУ “Иван Вазов“ - Иван Момъков.
Усилията на учителите се споделят и от родителите на децата от Първо основно. Тяхната оценка изразява председателят на Обществения съвет към училището инж. Тодор Илиев, който зарадва преподавателите с благодарствено писмо в края на първата седмица от дистанционното обучение.
Уважаеми г-н Момъков, скъпи учители,
Колективът на ОУ „Иван Вазов“ за пореден път доказа, че да преподаваш не е просто професия, а призвание. Желая да изкажа от свое име и от името на всички родители благодарността си към Вас за положените усилия, с цел бързото и качествено възстановяване на учебния процес дистанционно, поради възникналата епидемиологична обстановка.  Вие показахте, че с желание и усилия може да се постигне много и за три дни (два от които бяха почивни) създадохте виртуални класни стаи, в които децата и учителите да продължат да работят ползотворно. Убеден съм, че големият интерес на децата и огромният ентусиазъм на учителите ще позволят наваксване на изгубеното поради принудителните ваканции време.
Благодарим Ви за Вашата отдаденост! Благодарим Ви, че сте щедри на време!
Пазете се и бъдете здрави!
С уважение: инж. Тодор Илиев
 Председател на Обществения съвет към ОУ „Иван Вазов“ - Горна Оряховица

 


Ключови думи
ОУ Иван Вазов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати