Понеделник, 15 Мар 2021
            
Спорт

„Локо” се развихри срещу „Хебър”, феновете не видяха 6 гола на своите срещу „Хебър”

  09.03.2020 19:44
„Локо” се развихри срещу „Хебър”, феновете не видяха 6 гола на своите срещу „Хебър”

Празните трибуни на стадион „Локомотив” сякаш отприщиха головите умения на „железничарите” и те спечелиха първата си пролетна победа с внушителното 6:1 срещу сериозен съперник като „Хебър” от Пазарджик. От подновяването на първенството локомотивци бяха в серия от 3 загуби, а отборът от Пазарджик е в първата петица на временното класиране.

Заради крутите мерки за спиране на разпространението на коронавируса у нас, мачът се игра без публика. Най-верните фенове, които надничаха измежду дупките в оградата, можаха да видят отбора си в най-добрата светлина. Още в 4-та минута „Локо” поведе с гол на Айкут Рамадан. Той се разписа още веднъж в самия край на първото полувреме, а междувременно в 37-та минута Жак Пехливанов удвои резултата за домакините.

Влезлият като резерва Деян Христов направи 4:0 в 58-та минута след центриране на Рамадан. Веднага след това „Хебър” върна един гол чрез Адриан Краев.

Капитанът на „Локо” Иво Харизанов се разписа за 5:1 в 81-та минута, а крайното 6:1 оформи Жак Пехливанов с втория си гол в срещата в добавеното време.

ЛОКО (ГО): Диян Вълков, Цветомир Вачев, Иво Харизанов, Вълчан ЧаневКристиян Райчев, Жак Пехливанов, Калоян Стефанов, Айкут Рамадан, Петър Чалъков, Димитър Юруков, Янислав Цачев;
ХЕБЪР: Александър Любенов, Асен ГеоргиевГеорги АндоновДаниел Пехливанов, Георги Стоичков, Цветелин ТоневСлави КосовБожидар ВасевЯнко АнгеловОктай ХамдиевЙордан Апостолов;

След изиграването на последния мач от 22 кръг на Втора лига начело остава ЦСКА 1948, следван от Септември и Монтана. Горнооряховският „Локомотив” е на 9-то място, еднакво отдалечен от първите и от последните.


Ключови думи
Локо футбол Хебър
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати