Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Политика

ДПС в Горна Оряховица преизбра общинския си председател Йордан Керчев

  02.03.2020 11:59
ДПС в Горна Оряховица преизбра общинския си председател Йордан Керчев

Досегашният председател на ДПС в Горна Оряховица Йордан Керчев получи доверието на съпартийците си за нов мандат начело на общинската структура на Движението.

Общинската отчетно-изборна конференция направи анализ за изминалата година и представянето на партията на последните местни избори. Въпреки че очакванията са били по-големи, а резултатите са по-слаби в сравнение с предишните избори, оценката е, че партията е работила добре по време на кампанията. Трябвало е обаче да се наблегне повече на информацията за техниката на гласуване, за да не се стига до толкова много невалидни бюлетини.

Конференцията обсъди и проблемите на селищата, където има структури – Горна Оряховица, Драганово, Върбица, Писарево, Стрелец и Горски долен Тръмбеш. Партията трябва да е по-близо до хората, поискаха активистите на ДПС. Затова бе решено да се отвори офиса в Горна Оряховица и да се назначи технически сътрудник, който всеки ден да приема сигнали, жалби или препоръки на граждани. Два пъти месечно пък общинското ръководство и общинските съветници на ДПС ще правят приемна, за да се срещат лично с всеки, който има нужда от някакво съдействие.

Гости на конференцията бяха областният лидер Гюнай Далоолу и общинският председател във Велико Търново Мастън Еминов, който бе преизбран преди седмица. Двата дадоха отлична оценка за работата на съпартийците си в Горна Оряховица.

Общинската конференция преизбра и досегашното 9-членно ръководство на местната организация.


Ключови думи
ДПС Йордан Керчев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати