Събота, 08 Oct 2022
            
Общество

Ден на подаръците стягат в Свищов

  25.02.2020 15:00
Ден на подаръците стягат в Свищов

За четвърти пореден път училищното настоятелство при Детска градина „Радост“ в Свищов, съвместно с Община Свищов, организира Ден на подаръците. Датата е 29 февруари, а надсловът - „Денят за нас е подарен, нека всеки е дарен.“
Идеята, която се ражда от Детска градина „Радост“ още през 2008 г., е на този ден всички желаещи фирми, учреждения, общински служби, институции, организации, училища, детски градини и други да разменят подаръци по между си, за да може всеки да получи и подари малко радост.
Всеки желаещ да се включи в празника е необходимо да подготви символичен подарък на стойност около 50 лева, а жребий, теглен от дете, ще покаже кой на кого ще подари и от кого ще получи мъничко радост. Желаещите да се включат в празника, който ще се състои на 29 февруари от 10 часа в Зала 1 на Община Свищов, трябва да заявят желанието си на телефон 0884/30 31 59 и  0631/ 6 09 02 или в Детска градина „Радост“ до 26 февруари.
На 29 февруари всички рожденици са поканени като почетни гости на събитието и тъй като е празник, а на празник е важно да се веселим, децата от Детска градина „Радост“ ще се погрижат за празничното настроение на всички гости.

Нека да запомним с добро този ден, макар и малко да е то. Нека поспрем забързаното ежедневие и посветим подарения ни ден на радостта, обичта и добротата, казват организаторите.


Ключови думи
Ден на подаръците Свищов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати