Сряда, 05 Oct 2022
            
Светски

Мартенички от Гимназията по туризъм ще зарадват Болградската гимназия и Охридското училище по туризъм

  24.02.2020 12:30
Мартенички от Гимназията по туризъм ще зарадват Болградската гимназия и Охридското училище по туризъм

ДОБРОтилницата на учебната компания Boyar dreams  е името на всяка доброволческа кампания, която инициират бъдещите предприемачи.

Поводът – първи март.

Причината – да зарадваме и усмихнем.

„Кого да усмихнем; искаме всички да усмихнем; възможно, но трудноизпълнимо; самотни хора да усмихнем; и болни да усмихнем“ – такива са „труднорешимите“ дилеми на бъдещите предприемачи.

Решили – изработените мартенички ще бъдат за: Болградската гимназия и Охридското училище по туризъм, защото това са училища, с които Гимназията по туризъм има договори за сътрудничество; за дома за ПЛУИ в село Пчелище.

Следва разпределение на задачите – проучване на броя ученици в училищата/брой пациенти в дома; осигуряване на материали; дизайн; картичка; текст.

Около 1000 мартеници, с пожелания за здраве и вдъхновение, пътуват за Охрид и Болград.

Лъчезар Владимиров, ученик от VIIIа клас, специалност „Администратор в хотелиерството“ подари направените мартенички на хората в Дома за ПЛУИ в село Пчелище.

Героите в ДОБРОтилницата са ученици в Ха клас, специалност „Организация на туризма и свободното време“.  Сръчните ръце на Антония Бабулкова, Габриела Кондева, Елисавета Петрова, Здравко Костадинов, Камелия Лесичкова, Лили Папазова, Михаела Цанева, Надежда Кочева, Петя Желязкова и Росица Сълмова направиха общо над 1 000 мартеници.

И тази инициатива е приключена – с усмивка и вяра в доброто.

И стартира следващатата.

 

 


Ключови думи
мартенички
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати