Сряда, 17 Мар 2021
            
Спорт

„Локомотив” сбърка у дома, загуби от „Кариана” с 1:2

  22.02.2020 16:12
„Локомотив” сбърка у дома, загуби от „Кариана” с 1:2

„Локомотив” загуби и втория си пролетен мач, този път на своя стадион. След като миналата седмица отстъпиха на „Черноморец” в Балчик с 0:2, този път железничарите се издъниха срещу „Кариана” с 1:2.

Срещата започна много добре за домакините, които излязоха с настроение за атака и бяха по-активни на терена. В 15-та минута „железничарите” откраднаха една топка от защитата на гостите от „Ерден” и се оказаха с числено преимущество пред вратаря Павел Станев. Хубавата комбинация бе завършена с удар на Айкут Рамадан, който откри резултата. Черно-белите продължиха да играят открито и нападателно и пропуснаха няколко възможности да увеличат преднината си. Вместо за втори път във вратата на Станев, топката се озова зад стража на „Локо” Диян Вълков след грешка на защитата пред него. Голмайстор за гостите стана Георги Търтов в 30-та минута. Нападателят, който за целия есенен сезон имаше два гола за „Кариана” в този мач удвои головия си актив, вкарвайки още веднъж в 71-та минута, напук на усилията на домакините да си върнат предимството. Железничарите така и не успяха да променят резултата и инкасираха втора загуба след подновяването на първенството.

Преди да се доизиграят последните срещи от този кръг, „Локомотив” заема 9-то място с 26 точки, колкото имаше и в края на миналата година.

„Локомотив”: Диян Вълков, Иво Харизанов, Вълчан Чанев, Георги Янев, Айкут Рамадан, Момчил Кузманов, Деян Христов, Жак Пехливанов, Димитър Юруков, Цветомир Вачев, Кристиян Райчев


Ключови думи
Локомотив Кариана
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати