Събота, 08 Oct 2022
            
Други

Шоу с фокуси и аниматори зарадва децата в Сухиндол

  12.02.2020 16:43
Шоу с фокуси и аниматори зарадва децата в Сухиндол

Младият великотърновски фокусник Силвано Меджик зарадва децата от СУ „Климент Охридски“ в Сухиндол. Програмата беше подарък от Община Сухиндол в навечерието на празника Трифон Зарезан.
Фокусникът и неговата асистентка вдигнаха на крака всички ученици, които в началото не вярваха в магията, но после се убедиха в способностите на своите гости. Техните съмнения бяха разсеяни, когато във въздуха полетяха бели паяжини, а на волейболната мрежа в салона кацна истински гълъб. Повече от половин час Силвано Меджик забавлява децата, като някои от тях му асистираха на сцената. Те успяха с магически моливи да нарисуват цяла книга с картини и само за миг да изтрият всичко. Особено впечатляващо беше вълшебното въже, което премина през ръкавите на един от асистентите без да скъса якето му.
В края на изпълнението всички ученици повикаха Силвано Меджик на бис, като заедно изпълниха последната магия. Само фокусникът обаче успя да разплете ръцете си, които умело беше „завързал“.
С аниматорите от „UN BESO”  се забавляваха и децата от ДГ „Соня“ в Сухиндол. Повече от час те бяха ангажирани с друг магичен свят- този на игрите.

 


Ключови думи
фокусник Сухиндол
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати