Събота, 01 Oct 2022
            
Светски

Как да разбираш от футбол може да ти донесе над 84 000 лв.?

  05.02.2020 15:18
article_winning_ticket

Замисляли ли сте се дали, за да познаеш серия от мачове, са нужни знания, или просто трябва късметът да е на твоя страна? Честно казано, ние мислим, че е нужно да има и от двете.
Със сигурност такава е съдбата и на играч в спортната секция на efbet.com, който само преди седмица се сдоби с точно 84 282 лв, след като позна как ще завършат цели 9 мача в комбиниран залог или т. нар. „права колонка“! Големият щастливец е играл със сравнително висок залог от 157 лв., но пък възвращаемостта му е многократна, което значи, че рискът определено си е заслужавал!
Мачовете, които разбирачът е избрал да играе, са от водещите европейски клубни първенства и за всеки от двубоите той е прогнозирал, че головете няма да липсват. Това са деветте срещи, на които късметлията е заложил:
Блекбърн vs. КПР – Над 2.5 гола в мача – 1.82 в efbet
Хъл Сити vs. Хъдърсфийлд – Над 2.5 гола в мача – 2.01 в efbet
Кардиф vs. УБА – Над 2.5 гола в мача – 2.10 в efbet
Лийдс vs. Милоул – И двата отбора да отбележат – 2.20 в efbet
Порто vs. Жил Висенте – И двата отбора да отбележат – 2.25 в efbet
Астън Вила vs. Лестър – И двата отбора да отбележат – 1.64 в efbet
Гройтер Фюрт vs. Санкт Паули – Над 2.5 гола в мача – 2.21 в efbet
Милан vs. Торино – И двата отбора да отбележат – 1.90 в efbet
Тенерифе vs. Атлетик Билбао – И двата отбора да отбележат – 2.05 в efbet
Подобни печалби не са рядко срещани в онлайн платформата на https://cdn1.efbet.com/efbet/landingpage/index_BG.html?utm_source=dir&utm_medium=cpm&utm_campaign=article&utm_content=other, а с високите коефициенти, които българският букмейкър предлага, шансът със сигурност е на ваша страна!
Още подобни печалби може да откриете на официалната фейсбук страница https://www.facebook.com/efbet/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARA5Q1YomAUuxYuJIlLm2bKk6eGgjNjHNbMcN75nIq2gV1lip3gRyfWOAGfAuVXpQWUuyCQaE9lYU9DS


Ключови думи
efbet
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати