Неделя, 02 Oct 2022
            
Политика

Номинираха Даниел Панов за ръководството на НСОРБ през новия мандат

  05.02.2020 11:01
Номинираха Даниел Панов за ръководството на НСОРБ през новия мандат

Делегатите от Северен централен район за планиране избраха своите кандидати за членове на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република  България (НСОРБ). В края на януари започна процедурата за обновяване на ръководните органи на  Сдружението, което обединява всички 265 общини в страната.
Номинациите бяха направени в рамките на обучение за новоизбрани кметове и общински съветници, което се провежда от вчера във Велико Търново. В работата му взеха участие кметове и председатели на общински съвети от 36-те общини от областите Велико Търново, Габрово, Силистра, Русе и Разград.
Според Устава на НСОРБ, общините от Северния централен район за планиране имат трима представители в УС на сдружението. За членове на бъдещия УС бяха издигнати кандидатурите на кмета на община Исперих Белгин Шукри, кмета на община Велико Търново Даниел Панов и д-р Юксел Ахмед – кмет на община Дулово.
Съгласно правилата на НСОРБ, номинираните от регионалните заседания кандидати за ръководните органи на НСОРБ предстои да бъдат предложени за гласуване от  Общото събрание, което ще се проведе на 25 и 26 февруари 2020 г. в София.
За член на Контролния съвет на НСОРБ беше номиниран кметът на община Разград Денчо Бояджиев.


Ключови думи
НСОРБ Даниел Панов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати