Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Общество

Семейство от Горна Оряховица благодари на лекарите и акушерите в МБАЛ „Св. Иван Рилски“ за най-голямото си щастие

  21.01.2020 10:16
Семейство от Горна Оряховица благодари на лекарите и акушерите в МБАЛ „Св. Иван Рилски“ за най-голямото си щастие

Мило писмо получихме в редакцията на RegNews. С него Ваня и Георги благодарят на екипа на МБАЛ „Св. Иван Рилски“ за това, че вече 20 месеца в дома им има истинско щастие. Ето и пълния текст:

"Уважаеми лекари, акушери и медицински работници!
За нашето семейство е чест за пореден път да Ви благодарим, че Ви има и ни дарявате любов и приказни моменти. В деня на родилната помощ 21 януари - денят на новия живот и професионалния Ви празник, ние Ви благодарим за всеки миг. Професията, която дарява живот, е благословена, затова  почитта към Вас и благодарността са неизмерими.
Бъдете здрави!
Бъдете благословени !
Запазете благородството на най-чистия момент от човешкия живот! Не спирайте да дарявате усмивки и да помагате. Съхранете в душите си Вярата, упоритостта и надеждата, не забравяйте,  че всеки ден във вашите ръце се ражда нов живот. С ваша помощ се ражда Доброто и бъдещето !!!
Поклон , дълбок поклон пред Вас за всички безсънни нощи и всеки миг на щастлива прегръдка.
Благодаренение на Вас вече 20 месеца в живота ни има едно щастие, един Божидар и винаги ще благодарим на Вас. На доктор Миролюб Кожухаров, д-р Илия Атанасов и акушерката Мария Бижева. На началника на отделението доктор Милатович и на всички, които на 10 май 2018 г. ни дариха с това богатство.
С уважение: Ваня и Георги и приказният Божидар
Гр. Горна Оряховица
21.01.2020 г."

 


Ключови думи
акушери МБАЛ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати