Сряда, 28 Сеп 2022
            
Светски

Емо Йорданов ще доведе във Велико Търново и легендата на „Манчестър Юнайтед” Пол Скоулс

  16.01.2020 13:36
Емо Йорданов ще доведе във Велико Търново и легендата на „Манчестър Юнайтед” Пол Скоулс

Легендата на "Манчестър Юнайтед" – Пол Скоулс се завръща у нас за специална среща с български фенове. Това съобщи пред gong.bg председателят на българския фен клуб на „червените дяволи” Емил Йорданов. Датата е 29-ти март от 16 часа, а мястото – спортна зала „Васил Левски“ във Велико Търново. Всеки, който е в залата, ще има възможност да се докосне до звездата – да получи автограф и снимка. Билетите са на цена от 30, 40 и 60 лв. и вече са в продажба.

Пол Скоулс е по покана на Официалния фен клуб на „Манчестър Юнайтед” в България и ще бъде на разположение на родните запалянковци цели два дни. По време на престоя му са включени редица атракции, а гостуването му, съпроводено със снимки с фенове и раздаване на автографи, ще бъде истински спектакъл. Скоро ще бъде обявена цялата програма.

Пол Скоулс играе 20 години за „червените дяволи”. 11 пъти е шампион на Англия с „Манчестър Юнайтед”, който е и единственият клуб в кариерата му. С отбора, в който постъпва 18- годишен, той има изиграни 718 мача и е отбелязал 150 гола. 66 мача и 14 гола има и за националния отбор на Англия. Слага край на състезателната си кариера през 2013 г. и е в Английската футболна зала на славата.

За първи път Пол Скоулс дойде в България през 2017 г. като част от звездната селекция на Димитър Бербатов за благотворителния му мач. Втората визита на футболната легенда в България е в старата столица.  

 


Ключови думи
Пол Скоулс Велико Търново
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати